Kiekvienam žmogui pasitaiko tokių rytų, kai gaminti šiek tiek tingisi ir vien užduotis sugalvoti, ką gaminti, gali tapti dideliu iššūkiu. Kad pusryčiai netaptų vakarykščių likučių šildymų, kad galėtumėte maitintis sveikai ir neišvargtumėte nuo klausimo „Ką gaminti pusryčiams?“, kviečiame pasinaudoti mūsų siūlomu pusryčių užkandžių sąrašu.
Vafliai
Vaflius paprasta paruošti, juos galima valgyti su įvairiais priedais, jie yra gana sotūs ir, žinoma, be proto gardūs. Jei rytais skubate į darbą ir pusryčiams turite visai nedaug laiko, tešlą užsimaišykite iš vakaro ir ryte tiesiog išsikepkite kelis skanius vaflius. Gardinkite juos trintais vaisiais, jogurtu, grietine, medumi. Jei liks vaflių nuo pusryčių, juos galima neštis ir į paskaitas ar darbą. Jeigu valgyti tokį patiekalą nenamuose atrodo nepatogu, iš anksto juos susmulkinkite.
Glotnučiai
Ne visi pusryčiams nori itin sotaus maisto. Vaisių ir daržovių glotnučiai – puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvus pusryčius. Gaminkite pačius įvairiausius glotnučius naudodami vynuoges, kriaušes, bananus, špinatus, mangus, obuolius, braškes, mėlynes ir kitas gėrybes. Kuo dažniau valgysite vaisius ir daržoves, tuo mažesnė tikimybė susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, osteoporoze, įvairiomis vėžio formomis.
Avižinių dribsnių košė
Skaityti straipsnį “Pusryčių užkandžių sąrašas, kuris pravers tingintiems galvoti” »